Jobboard Logo
Home
Login
Register

Experienced Software Engineer JAVA

Back | Save | Tell to friend | Print
CGI
Apply Now !     Registered Users New Users
Job Title : : Experienced Software Engineer JAVA
Location : : Netherlands
Posted on : : Wed Jul 04, 2018
Apply before : : Wed Jun 19, 2019
Job Type : : Employee
Experience required : : 3 years - 6 years
Job category: : Java Developers
 
 Job Description

Ben je toe aan een volgende stap in je ontwikkeling en wil je aan het werk met looselycoupled component development op basis van Micro Services en Pivotal Cloud Foundry waarbij DevOps wordt toegepast?
“Innovatieve Java software developers (Mediors én Seniors) die in staat zijn om onze klanten (en samen met collega’s) mee te nemen in de wereld van morgen.”

Spreekt dit je aan:
Wil jij je graag verder ontwikkelen in de nieuwste JAVA technologieën met state-of-the-art tooling?
Heb je ervaring met SOA architectuur met ESB? Heb je gewerkt met software ontwikkelmethoden zoals RUP en Scrum, en met verschillende frameworks?
Dan hebben wij de job en omgeving voor jou!

Taken en verantwoordelijkhedenExperienced Software Engineer JAVA:
Voor onze Defensie unit zijn wij op zoek naar ontwikkelaars met mimimaal 2 jaar Java development ervaring. Bij ons kun je in de praktijk jezelf verder ontwikkelen op grootschalige projecten, en aan je theoretische kennis werken door het volgen van trainingen en het behalen van certificaten in een inspirerende Java community.
Als (Senior) Java Ontwikkelaar werk je aan uitdagende projecten. CGI helpt onze militaire en intelligence klanten bij het leveren en ontwikkelen van complexe programma’s in de logistieke keten, Military health, operations andcommunications, daarnaast werken we ook aan simulatie modellen voor trainingsdoeleinden. Daarnaast hebben we ook een aantal bijzondere proposities op het gebied van IT Modernization of Cyber Security, waarmee wij bijdragen aan een wendbare en veilige wereld. Of kom je in aanraking met innovatieve concepten zoals Internet of Things, Big Data, Continuous Delivery en Web Scale IT. Misschien verzin jij wel de beste manier om nieuwe wet- en regelgeving integer, efficiënt en maatschappelijk verantwoord uit te voeren. Jouw ambitie en professionaliteit is de toekomst, CGI biedt je de faciliteiten.
Naast ons werk bij de klant zijn wij met de Java community van CGI onderling veel bezig met uitdagende projecten om de geest scherp te houden en de sfeer aangenaam. Wij vinden het uitdagend om vanuit de inhoud met onze gezamenlijke passie bezig te zijn. Zo organiseren wij kennissessies, online games waarbij je echt even je verstand moet gebruiken en dagen wij elkaar steeds uit om met nieuwe ideeën te komen waardoor wij creatief blijven. Kortom een gezonde en competitieve sfeer.

Criteria:
Afgeronde HBO/ WO opleiding met een sterke ICT component;
Minimaal 2-5 jaar werkervaring als ontwikkelaar in verschillende Java projecten;
Oog voor vakmanschap en kwaliteitsverbetering;
Ervaring met het werken in een Agile omgeving en in Scrum projecten;
Kennis van diverse Java frameworks zoals Spring en Hibernate;Zowel front-end ontwikkeling (HTML5,CSSS,Javascript) als back-end (web services en databases);
Ervaring met software ontwikkelmethoden zoals RUP en, Scrum/Agile of DevOps;
Heb je ook ervaring met DevOps of Pivotal Cloud Foundry dan is dat heel mooi meegenomen.
Een gezonde interesse in andere talen op het Java platform zoals Scala, Clojure of Groovy;
Een open mind voor nieuwe ontwikkelingen die los staan van het Java platform. Denk daarbij aan Javascript op de server (Node.js), Container technologie (Docker), Continuous Delivery (met bijv. Chef of Puppet) en diverse NoSQL databases (zoals. MongoDB, Cassandra of Neo4J);
Up-to-date certificeringen (zoals Sun of Oracle);
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Apply before : Wed Jun 19, 2019
 
Share
View all jobs of this company
Similar Jobs
View company profile
Show Map